Meest gestelde vragen

“Onze antwoorden”

Meest gestelde vragen

WAT ZIT ER IN CRAMPFIX®?

Crampfix is een aanvullend voedingssupplement met een gepatenteerde formule die hoog presterende sportmensen helpt hun prestatiedoelstellingen te behalen.

De geheel natuurlijke, plantaardige formule heeft een specifieke mix van adstringentie en pH-niveau die een betrouwbare en snelle verlichting van spierkrampen biedt door neurologische spiervermoeidheid te stoppen.

Ingrediënten: water, azijn, suiker, zout, kalium, calcium, magnesium en natuurlijke smaakstof.

WAAROM HEEFT CRAMPFIX® EEN STERKE SMAAK?

Een van de ingrediënten is acetaat (azijn) dat een zeer sterke en dominerende smaak heeft. De meeste atleten wennen aan de smaak na een paar keer gebruik van het product.

HOE IS CRAMPFIX® VERSCHILLEND VAN ANDERE SPIERKRAMPPRODUCTEN?

CrampFix® behandelt krampen snel door het zenuwstelsel, in plaats van de eigenlijke spier zelf te behandelen. De unieke CrampFix®-formule werkt als een zintuiglijke stimulans in de mond en in de keel om een signaal naar het ruggenmerg te sturen om overactieve zenuwsignalen te blokkeren die een spierkramp of spasme veroorzaken.

HOE WEET IK DAT HET GEEN ENKEL STOFFEN BEVAT DIE DOOR ASADA OF WADA VERBODEN ZIJN?

De CrampFix®-formule is getest op verboden stoffen door LGC Laboratory in het Verenigd Koninkrijk. Het gebruikte testprogramma is de Informed Sports-test op verboden stoffen. Als u de resultaten wilt, zullen we deze graag aan u leveren.

HOE WERKT CRAMPFIX®?

CrampFix® werkt snel om spierkrampen te stoppen en te voorkomen door zich te richten op de overactieve zenuwen die ervoor zorgen dat de spieren krampen. We weten niet precies wat spierkrampen veroorzaakt, maar we weten hoe we ze kunnen oplossen! Er is een verband tussen voortijdige spiervermoeidheid, door inspanning geïnduceerde spierkramp, stimulatie van sensorische zenuwen en onderbreking van het vuren van alfa-neutronen (zenuwen).

Een connectie tussen mond-op-zenuw-spieren.

HOE VEILIG IS CRAMPFIX®?

CrampFix® is veilig in gebruik zonder de atletische prestaties aan te tasten, zolang de gebruiksinstructies worden gevolgd. Raadpleeg het etiket voor instructies.

WAT IS EEN VEILIG BEDRAG DAT JE KUNT VERBRUIKEN?

U kunt veilig ten minste 100 ml per dag consumeren.

HOEVEEL HEB JE NODIG OM TE CONSUMEREN?

Om krampen te voorkomen, consumeer 10-20 ml, ongeveer 10 minuten voor activiteit.
Om snel krampen te verlichten, consumeert u 15-20 ml wanneer krampen toeslaan of bij eerste tekenen van kramp.

WAT IS HET WETENSCHAPPELIJKE BEWIJS ACHTER HET PRODUCT?

Er zijn verschillende belangrijke onderzoeken die het effect ondersteunen. Dr. Kevin Miller van Central Michigan University heeft onderzoek uitgevoerd naar de gunstige effecten van acetaat en ‘augurken sap’. De eerste klinische proef werd uitgevoerd op elektrisch geïnduceerde spierkrampen (EIMC), waaruit overtuigend bleek dat ‘augurken-sap’ met succes en snel EIMC verlaagt in vergelijking met water als een placebo.

CrampFix® is een zeer effectieve formule die ontstaan is na drie jaar ontwikkelen specifiek voor professionele atleten.

WANNEER MOET IK CRAMPFIX® DRINKEN?

Drink het 10-15 minuten voor de activiteit om krampen te voorkomen. Drink het als krampen toeslaan of bij eerste tekenen van kramp voor een snelle verlichting. Als de kramp na 60 seconden niet is opgeheven, herhaal dan de dosis.

MOET IK ALLES IN 1 KEER OPDRINKEN?

Drink slechts 10-15 ml om krampen te voorkomen. Niet de hele flacon van 50 ml tegelijk. Bewaar de rest van de fles voor een later stadium of na de activiteit om te helpen bij het herstel.

KAN IK EEN OPEN FLESJE CRAMPFIX® BEWAREN EN HOE MOET IK HET BEWAREN?

Schroef het deksel gewoon weer vast en bewaar het totdat u het opnieuw moet gebruiken. Vanwege het lage pH-niveau kan CrampFix® veilig worden bewaard zolang het deksel blijft zitten en er geen vreemde deeltjes in de fles vallen. Controleer de houdbaarheidsdatum op de fles.

WAAR KAN IK CRAMPFIX®KOPEN?

Koop CrampFix® online op www.crampfix.nl of bij geselecteerde winkels in Nederland, België en Luxemburg.

WIE MAAKT CRAMPFIX®?

CrampFix® wordt gemaakt door Cramp Fix Pty Ltd in de fabriek in Queensland Australië.

HOE GEBRUIK IK CRAMPFIX®?

Scheur het zakje open of schroef het verzegelde deksel van het flesje en drink of spoel 10 tot 20 ml rond in uw mond.

IS CRAMPFIX® VEILIG VOOR GEBRUIK?

Crampfix® wordt gemaakt in Australië van alle natuurlijke voedselbronnen en mineralen. Het is niet bedoeld om supplementen zoals water, koolhydraten of mineralen te vervangen; eerder de manier verbeteren waarop deze benodigdheden worden gebruikt tijdens matige en intensieve oefeningen. Gebruik alstublieft zoals aangegeven op de verpakking.

WAT IS EEN SPIERKRAMP?

Een spierkramp is een plotselinge en onvrijwillige of samentrekking van één of meer van uw spieren. Deze samentrekkingen of spasmen zijn pijnlijk en kunnen in verschillende spieren voorkomen. De spier of spieren worden strak en ontspannen niet. CrampFix kan helpen om deze strakke, samentrekkende spieren te ontspannen.

WAT VEROORZAAKT SPIER KRAMPEN?

Krampen worden vaak veroorzaakt door overmatig gebruik van een spier, uitdroging, spierspanning of het eenvoudig vasthouden van een positie gedurende een langere periode. In veel gevallen is de oorzaak echter niet bekend. Sommige mensen kramp vaak, sommigen krampen helemaal niet. Crampfix® is speciaal ontwikkeld voor gebruik door voor krampen gevoelige voetbalspelers.

Social


Volg ons op social media en mis niets.